EGYÉB

SZOLGÁLTATÁSOK


MŰSZAKI ELLENŐRZÉS

Egy épület megvalósítása során a mérnöki tevékenység a tervezési folyamat lezárásával nem ér véget. Fontos, hogy  a tervezés eredményeként az Ön által igényelt rendszermegoldások a tervek szerinti műszaki színvonal mellett valósuljanak meg. Műszaki ellenőrként az Ön érdekeit képviselve szakmailag koordináljuk az épületgépészeti rendszerek hatékony megvalósulását azzal a céllal, hogy többletköltségek nélkül határidőre megvalósuljon a kivitelezés. 

Műszaki ellenőr alkalmazása bizonyos esetekben Korm. Rendelet alapján kötelező, azonban tapasztalataink alapján műszaki ellenőri tevékenység nélkül számtalan olyan hiba jelentkezhet a kivitelezés során, mely csak az épület használata során derül ki, amikor jelentős többletköltséggel és időráfordítással orvosolható egy-egy hiba.


TERVELLENŐRZÉS

Amennyiben Ön épület létesítése előtt áll, rendelkezik épületgépészeti kiviteli tervdokumentációval, úgy a Magyar Mérnöki Kamara által kiadott szabályzat alapján vállaljuk a tervdokumentáció tervellenőri feladatát. A tervellenőri tevékenység célja, hogy a szabályzat által meghatározott szempontok szerint felhívja az Építtető figyelmét az esetleges olyan tervi hiányosságokra, mely a kivitelezés során többletköltségeket illetve többlet időráfordítást generálhat. 

A tervellenőrzés során a hiányosságokat részletesen dokumentálva adjuk át Építtető számára, mely alapján a tervek egzaktul javíthatók, így garantálva gördülékeny kivitelezést.

AZON DOLGOZUNK, HOGY A LEGJOBB ÉPÜLETGÉPÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTSUK ÖNNEK!

Garantáljuk a legmagasabb szintű szolgáltatást, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Kérjen árajánlatot még ma!

Parsch Ádám

Iroda

1027 Budapest,

Margit krt. 24.

Levelezési cím

1111 Budapest,

Budafoki út 10/A 4/4.

Email

info@parsch.hu

Impresszum

Cég: Parsch Kft.

Székh.: 1016 Bp., Berényi utca 9/b. 2. ép. mfsz. 9.

Adósz.: 10797785-2-41

Cégj.: 01-09-260284

+36202365184

1027 Bp., Margit krt. 24.

1111 Bp., Budafoki út 10/A 4.em. 4.

info@parsch.hu

Minden jog fenntartva © 2021 / NR Media Kft.