KIK VAGYUNK?

Cégünk széles körű, komplex épületgépészeti mérnökszolgáltatást nyújt az Ön első gondolatától a megvalósulásig. Több évtizedes, kétgenerációs sikeres mérnöki tevékenységünk a folyamatos tanulás eredménye, aminek köszönhetően partnereink számára mindig az optimális műszaki megoldást biztosítjuk. Az új megismerése lendületet, motivációt jelent számunkra, ennek köszönhetően referenciáink között a legkisebbtől a legnagyobb épületig (több 10.000 m2), a családi háztól kezdve az iroda komplexumon át, a tisztatéri technológiai tervezésig minden épület típust megtalál.

Az élhető épületek kulcsa az épületgépészet:

  • ahhoz, hogy megfelelő belső komfort mellett energiahatékonyan üzemelő épületeket alkossunk átgondolt épületgépészeti rendszerekre van szükség
  • nincs két egyforma épület, így nincs jó és rossz műszaki megoldás
  • az alkalmazott épületgépészeti rendszermegoldásokat az Ön igényei, a szakági peremfeltételek mellett a helyi adottságok figyelembételével kell megvalósítani

Az élhető épület az átgondolt tervezéssel kezdődik legyen szó lakóépületről, közösségi terekről vagy éppen egy gyártósort kiszolgáló épületegyüttesről. Az átgondolt, részletgazdag, precíz tervezői tevékenységünkkel Önnek pénzt és időt takarítunk meg.

ENERGIA ÉS KOMFORT

KOMPLEX ÉPÜLETGÉPÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOK CSALÁDI HÁZTÓL KEZDVE, KÖZÖSSÉGI ÉPÜLETEKEN ÁT TECHNOLÓGIAI LÉTESÍTMÉNYEKIG

CSAPATUNK

PARSCH ÁDÁM

Ügyvezető igazgató

Mérnök családi hátteremnek köszönhetően viszonylag hamar belekerültem az építőipar körforgásába. Épületgépész MSc diplomámat 2012-ben szereztem a Budapest Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán. Egyetemi éveimet követően kivitelező cégeknél tettem gyakorlati tudásra szert. A kivitelezésben eltöltött néhány igen tartalmas év sokat segít a mai napig, abban, hogy tervezőként hatékonyan megvalósítható, kivitelezhető épületgépészeti rendszermegoldásokban gondolkodjak. A kivitelezési évek után egy nemzetközi légtechnikai gyártó és forgalmazó cégnél, mint magyarországi régiós területi képviselő dolgoztam. Az értékesítésben eltöltött évek során lehetőségem vált beszállítói oldalról a legnagyobb hazai ipari projektekben részt venni. A tervezés családi vállalkozásként végig kísérte ezen éveket. Ma az így összegyűjtött tapasztalatok révén tervezési munkáim során komplex szemlélettel tudom megközelíteni az adott feladatot. Épületgépész tervezőként az energiahatékonyság mellett nagy hangsúlyt fektetek a belső komfort megteremtésére. Hiszem, hogy egy hosszútávon hatékonyan működő lakóépülethez nem csak energetikai hatékonyságra van szükség, hanem a megfelelő belső komfort megteremtéséhez. Vagy éppen egy ipari épületben a hatékony termelés alapfeltétele nem csak az alacsony energiafogyasztás, de a megfelelő belső légállapotok biztosítása is.

Végzettség:

Okl. épületgépészeti és eljárástechnikai gépészmérnök (MSc)

Létesítmény energetikai szakmérnök

Jogosultság:

MV-ÉG-Építmények építménygépészeti munkáinak felelős műszaki vezetése (MV-ÉG-01-68118)

ME-G-Építmények építménygépészeti munkáinak műszaki ellenőrzése (ME-G-01-68117)

G-Építmények gépészeti tervezése (G-01-15737)

"A célod felé tett út minősége nagyban meghatározzák a célod végső minőségét"

Eckhart Tolle 

GYULAI ZOLTÁN

Közel 10 éves épületgépészeti tervezési tapasztalattal rendelkezem, amely alatt a családi házaktól az üzleteken és bérleményeken át egészen az ipari rendszerekig számos igénnyel és megoldandó feladattal találkoztam. Eddigi pályafutásom meghatározó részét képezi az a néhány év, ami alatt német nyelvterületre készülő kiviteli terven dolgozhattam. A nagyobb, sokszereplős projekteken keresztül lehetőségem volt elsajátítani a 3D-s modellezésen túl a legújabb BIM szoftverek használatát is. Érdeklődési köröm az épületgépészeten túl kiterjed az épületvillamosság területére is, ahol épületgépészeti automatika és épületvillamossági tervekkel is foglalkozom. Amit az utóbbi időben számos sikeresen legyártott és üzembe állított erősáramú elosztó és automatika szekrény bizonyít. Elkötelezett híve vagyok a folyamatos fejlődésnek hiszem, hogy a szélesebb látókör által jobb mérnöki szolgáltatás biztosítható.

Végzettség:

Okl. épületgépész mérnök (MSc)

Villamosmérnök (BSc)

Jogosultság:

G-Építmények gépészeti tervezése (G-09-01263)

NAGY GYÖRGY

Felsőfokú tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karon Terület és- településfejlesztő geográfusként, majd ezt követően Tájvédő geográfusként végeztem. Tanulmányaim befejezését követően 2012-ben első munkahelyem a Karcagi Kátai Gábor Kórház volt, műszaki csoportnál helyezkedtem el. A munkám során betekintést nyertem a létesítmény üzemeltetésébe, beruházások alkalmával részt tudtam venni a különböző gépészeti tervezésekben és kivitelezésekben. Az itt eltöltött néhány év inspirált arra, hogy 2017-ben jelentkezzek A Debreceni Egyetem épületgépészeti képzésére. Jelenleg az épületgépész MSc szakirány hallgatója vagyok. A tervezési munkáim során olyan rendszermegoldásokat szorgalmazok, melyek a gazdaságos üzemeltetés mellett a valós megrendelői igényeket is szem előtt tartja.

Végzettség:

Terület és településfejlesztő geográfus

Gépészmérnök (BSc)

RÓLUNK MONDTÁK